Privacy beleid

Dit is de website van I LOVE VINTAGE

Ons bedrijfsadres is :

 

I LOVE VINTAGE AMSTERDAM

Prinsengracht 201

Amsterdam

 

Ons postadres is:

 

I LOVE VINTAGE - Store & Office

Prinsengracht 201

1015DT Amsterdam

Nederland

 

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is : 17191319

Ons B.T.W.-nummer is : NL 8159.68.668.B01

 

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch uw domeinnaam, noch uw e-mailadres.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij enkel  informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld het plaatsen van een bestelling en/of site-registratie).

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek)

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf u alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u on-line geplaatst hebt.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons « privacy-beleid ». In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres. 

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid ?

--------------------------------------------------------------

Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen

- Per email: info(at)ilovevintage.nl

- Per telefoon: +31(0) 20 330 1950